Menu 1:

350,- kr. pr. person

300,- kr. ud af huset

Forret:

Tarteletter m/ høns i asparges

Buffet :

Kalvesteg

Marineret kyllingebryst

2 slags salat

Bearnaise og rødvins sovs

Petit kartofler

Dressing

Dessert:

Kage m/ hjemmelavet is

Menu 2:

375,- kr. pr. person

300,- kr. ud af huset

Forret:

Rejecocktail m/ brød og smør

Buffet:

Oksesteg

Skinke

2 slags salat

Bearnaise og rødvins sovs

Petit kartofler

Dressing

Dessert:

Hvid chocolade mouse m/ bær coulis

Dessert drys

  Frugt fad til dessert 25,- kr. pr. person

Natmad:

75,- kr. pr. person

Kartoffel porre suppe m/ brød

Æggekage m/ brød & smør

Biksemad m/ ketchup og engels sauce

Boller m/ 3 sl pålæg

 

Bestilles/resrveres på 75 26 70 83