Menu 1:
350,- kr. pr. person
300,- kr. ud af huset
Forret:
Tarteletter m/ høns i asparges
Buffet :
Kalvesteg
Marineret kyllingebryst
2 slags salat
Bearnaise og rødvins sovs
Petit kartofler
Dressing
Dessert:
Kage m/ hjemmelavet is
Menu 2:
375,- kr. pr. person
300,- kr. ud af huset
Forret:
Rejecocktail m/ brød og smør
Buffet:
Oksesteg
Skinke
2 slags salat
Bearnaise og rødvins sovs
Petit kartofler
Dressing
Dessert:
Hvid chocolade mouse m/ bær coulis
Dessert drys
Frugt fad til dessert 25,- kr. pr. person
Natmad:
75,- kr. pr. person
Kartoffel porre suppe m/ brød
Æggekage m/ brød & smør
Biksemad m/ ketchup og engels sauce
Boller m/ 3 sl pålæg