Gourmetaften

Gourmetaften med mad og luksusvine i topklasse

Fredag den 20. oktober kl. 18

Goumetaften med snacks, 5 retter og luksusvine.

1200 kr. pr. person
for menu og vine

logo-facebook

Gourmetkokke på spil

Oplev gourmetkokkene Lars Thude og Jacob Møller Justesen give den ”gas” i
køkkenet på Næsbjerghus

Fredag den 20. oktober serverer vi menu og vine i absolut topklasse. De to lokale ”stjerne kokke” tilbereder og præsenterer en menu med snacks, 5 retter og luksusvine.

Inviter kæresten, ægtefællen eller vennerne med til en aften, ud over det sædvanlige.

Menu

  • Snacks med østers - carpaccio og laksetatar
  • Bakskuld a’la Vesterhav med vagtelæg
  • Hummer bisque med egen ravioli
  • Kyllingen der fik kuller
  • Farseret krondyr ledsaget af tranebær, pommes Anna samt rødbedeglace
  • Dessert ”surprice” anno 2017

Menuen bliver ledsaget af en helt speciel vinmenu, sammensat af kokkene. En aften med smagsoplevelser af de store.

Reserver plads allerede nu på tlf. 75 26 70 83