Bent Isager-Nielsen

Foredrag med Bent Isager-Nielsen

Bent Isager-Nielsen

Torsdag den 25. januar 2018 kl. 20.00

Mød politiinspektøren, efterforskningschefen og tidligere drabschef i Rejseholdet Bent Isager-Nielsen og kom med indenfor i forbrydelsens .

75 kr. pr. person (foredrag)

Spis før foredraget • Bestil bord på tlf. 75 26 70 83

logo-facebook

Mere om Bent Isager-Nielsen...

Med en livslang og omfattende karriere indenfor Politet kender Bent Isager-Nielsen sit fag til fingerspidserne. Han er en garvet efterforskningsleder og har nærstuderet seriemordere og voldtægtsforbrydere, bl.a. hos FBI og Scotland Yard.

Kom med indenfor i forbrydelsens verden og få et indblik i det ofte kolosale og minutiøse arbejde, en efterforskning består af. Med udgangspunkt i sine to bøger fortæller han om sin karriere og udyber motiverne bag forbrydelserne. Samtidig kommer han ind på ondskab og fascinationen af det onde, en fascination, der langt hen ad vejen formentlig er årsag til, at krimigenren i form af bøger, film og TV-serier om drab og opklaring heraf er så populær. Bent Isager-Nielsen sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat: Findes der onde mennesker eller blot onde handlinger, eller om det onde nogle gange kommer fra den mest uventede kant? Velkommen til et foredrag med spænding til sidste minut ...

Billetter købes i Næsbjerghus.
Reserver plads allerede
nu på tlf. 75 26 70 83

Send os en besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked